Ophoogzand losgestort:

Wanneer je het zand hebt besteld op Zandnodig.nl en voor de optie losgestort kiest betekent dit dat we het zand met een vrachtwagen komen brengen. Het zand zit in een container en die wordt geleegd op de door jou aangewezen locatie.

 

Zand geleverd in een container, die leeg terug gaat:

Kies je voor de optie zand geleverd in een container die leeg terug gaat, dan betekent dat wij op de door jou aangegeven locatie een container plaatsen met het zand erin. Je kunt de container maximaal drie weken laten staan en op je eigen gemak het zand eruit scheppen. Is de container leeg? Dan laat je het ons weten en halen wij de container weer op.

 

Zand geleverd in een container, die vol afval weer terug gaat:

Je kunt er ook voor kiezen om zand te laten leveren in een container. De container mag maximaal drie weken blijven staan. Heb je al het zand gebruikt en is de container leeg? Dan kun je hem gebruiken als afvalcontainer. Ideaal om werkzaamheden te combineren. Je bouwt bijvoorbeeld een nieuwe terras en je hebt zand nodig voor het ophogen. Bij de verbouwing komt ook het nodige afval vrij, dat kun je dat direct weer laten afvoeren in dezelfde container.